Новини

BG16RFOP002-2.077-1582-C01

вторник, 30 март 2021

Пожарна сигурност” ЕООД изпълнява договор за безвъзмездна финансова помощ по Процедура за предоставяне на безвъзмездна финансовапомощ BG16RFOP002-2.077.

Награди за доброволците от Единна противоаварийна служба на фирма „Пожарна сигурност”

вторник, 24 януари 2017

Отличията са за проявената смелост, себеотрицание и гражданска доблест, както и за изключителния принос на доброволците при отстраняване на щетите от тежката катастрофа
     

     Днес, 23 януари 2017 г., председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ връчи почетни грамоти и награди на 49 доброволци от Единната противоаварийна служба (ЕПАС) към фирма „Пожарна сигурност” ЕООД, взели участие в спасителните дейности в село Хитрино.
     Отличията са за проявената смелост, себеотрицание и гражданска доблест, както и за изключителния принос на доброволците при отстраняване на щетите от тежката катастрофа на 10.12.2016 г. На церемонията присъстваха Валентин Златев, член на Надзорния съвет на „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас” и генерален директор на „ЛУКОЙЛ-България”, председателят на Управителния съвет на „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас” Илшат Шарафутдинов и управителят на „Пожарна сигурност” ЕООД Павлин Бошнаков.

     „Пожарна сигурност” ЕООД и нейното подразделение ЕПАС обезпечава по договор противопожарната безопасност на бургаския нефтокомбинат. От първия ден на трагедията, в течение на 10 денонощия доброволците от ЕПАС вложиха всички свои сили и професионални умения за овладяване на ситуацията в Хитрино и отстраняване на авариралите цистерни. По време на акцията бяха приложени действия и технически решения, единствени по рода си в страната, при непосредствен риск за живота и здравето на участниците в спасителните мероприятия.

 

«ЛУКОЙЛ» проведе традиционен спортен празник

четвъртък, 07 май 2015

На 22 февруари 2015 г. в  спортна зала «Лазур» се състояха традиционните спортни състезания, посветени на Националния празник на Република България- 3-ти март и Международния ден на жената - 8-ми март.

Подписан е коллективен договор между СБН "ЛУКОЙЛ" и ЕПАС

сряда, 15 октомври 2014

На 15 октомври 2014 г. в тържествена обстановка беше подписан първия колективен трудов договор между Синдиката на българските нефтохимици „ЛУКОЙЛ“ и ЕПАС - Единна противоаварийна служба. Своя подпис под документа поставиха президента на СБН „ЛУКОЙЛ“ Павлин Ваковски и управителя на ЕПАС Павлин Бошнаков.

Нова сметосъбираща техника в Монтана

четвъртък, 19 юни 2014

Три чисто нови автомобила за сметосъбиране с марка „Ивеко“ получи община Монтана днес. Златко Живков и представител на доставчика на автомобилите за Монтана, бургаската фирма „Пожарна сигурност” ЕООД, показаха колите пред журналисти.  

Четири нови сметосъбирачни машини получава община Монтана по проект с европейско финансиране

понеделник, 14 април 2014

Монтана, 14 април /Цветомир Цветков, БТА/
Кметът на община Монтана Златко Живков подписа договор с
фирма "Пожарна сигурност" - Бургас за доставка на четири нови
сметосъбирачни машини.  

Спартакиада на нефтохимиците - 2013, посветена на 50-годишен юбилей от производството на първия български бензин

неделя, 06 октомври 2013

На 4, 5 и 6 октомври 2013 година в Приморско се проведе традиционната „Спартакиада на нефтохимиците - 2013“. Около триста и петдесет бяха спортистите и гостите, взели участие в Спартакиадата, безупречно организирана и проведена от Синдиката на българските нефтохимици „ЛУКОЙЛ“.