Защитен крайбрежен буй SAVATECH BOOMS SGB

Производител: SAVATECH

Спецификации:

Модел

SAVATECH BOOMS SGB

Описание

Едно от новите предложения на SAVA от продуктовата гама за буйове е Shore Protection Boom (защитен крайбрежен буй). Този буй е с троен дизайн камера. Двете долни камери са пълни с вода, а горната камера е пълна с въздух.  Буят има отлични плавателни характеристики, които се дължат на численото съотношение между плавателната способност и силата на гравитацията. Тъй като буят се поставя на земя, вертикално перфорираната вътрешна мембрана действа като стабилизиращ елемент и го предпазва  от преобръщане. Поради тази причина Shore Protection Boom има отлична стабилност и плавателни характеристики. Той е еднакво ефективен на пясъчни или скалисти плажове.

Благодарение на голямата подвижност, SGB Booms са много ефективни при защита на крайбрежните райони  по време на приливи и отливи. Те са идеални за предпазване от разливане в плитки води като реки и блата.

Те могат да служат като язовирни стени, за да за да се улесни почистването чрез повишаване нивото на водата, както и като диги и да задържат промишлени разливи.

Чрез поддържане на права линия SGB booms позволяват на водата да се върти, като по този начин предпазват разпространението на петролен разлив под повърхността.

Благодарение на ниското налягане на надуване буйовете са много подвижни.

Почистването е лесно и бързо чрез използването на общи перилни препарати и измиване с високо налягане.

Характеристики

  Подходящи за отворени води, реки и потоци, пристанища, канали и др.

  Много стабилни

  Лесно и бързо се разгръщат

  Материя с UV и защита срещу течности

  Продължителна употреба благодарение на високата устойчивост на износване

 

S. TECH BOOMS SGB

Тип

Дължина на модула

Височина

Част на повърхността

Част под вода

Тегло

Съотношение плавателност

 

mm

mm

mm

kg/m

 

S. Tech Booms SGB1000

по заявка

1000

220

335

5,7

10:1